Foto BINTJE illustraties

BINTJE illustraties

Na jaren heb ik mijn teken- en schilderspullen uit het stof getrokken en ben gewoon weer begonnen. De reacties waren zo leuk dat ik besloot mijn tekeningen de wijde wereld in te sturen onder de naam BINTJE.

Het zijn originele pen-tekeningen afgewerkt met aquarelverf. Vervolgens zijn de creaties afgedrukt op hoogwaardig natuurpapier om de prenten zo mooi mogelijk uit te laten komen.

Ze zijn verkrijgbaar als kaart, A4, 30x40cm en 50x70cm poster. Je vindt de BINTJE posters bij Loods 5 Sliedrecht, Duiven, Zaandam en Amersfoort en uiteraard in de Flagshipstore Meesie in Utrecht.

Wil je een BINTJE verkooppunt worden of heb je een andere vraag mail me dan op info@bintje-illustratie-nl.

Groetjes Stephanie | BINTJE illustraties

Op maat

Ik krijg regelmatig de vraag of ik een portret van een huisdier wil illustreren. Ik teken elke illustraties met die hand, die ik vervolgens met zorg geschilder. Dit proces vergt meer tijd dan een snelle digitale illustratie, vooral omdat ik ervoor wil zorgen dat elk huisdier nauwkeurig wordt getekend. Hierdoor ben ik ongeveer vier keer langer bezig dan bij het tekenen van andere dieren. Het is dus een kostbaar proces dat echt jouw wens waard moet zijn. De prijs voor een origineel schilderij van jouw huisdier op A4 formaat bedraagt daarom 395,-.

Geboortekaartjes

Wil je een geboortekaartjes met 1 van de illustraties? Dat kan, ga naar illustratiekaartjes.nl, kies een geboortekaartje en wijzig het naar je eigen wens in de editor. Of het nou gaat om een ander kleurtje, lettertype of een ander formaat, je kan het zelf allemaal aanpassen en daarna een proefdruk bestellen. Veel ontwerp plezier!

BINTJE illustraties

Kaatsbaan 14

3601 EC Maarssen

info@bintje-illustraties.nl